Vanliga frågor

Vanliga frågor om bilvärdering

Det aktuella marknadsvärdet baseras på bilens, märke, modell, motor, miltal, utrustningspaket och underhållsstatus. Dessutom beror marknadsvärdet som vi erbjuder på vilka försäljningskanaler vi använder för att sälja din bil. Vi vet var vi kommer att få det bästa priset för bilen och det återspeglas i marknadsvärdet som vi erbjuder. Låt oss värdera din bil, vi erbjuder ett bra pris för inom 4 timmar.

Det är ingen bra idé att sälja bilen förhastat. Vill du fundera över priset? Eller jämföra med pris från andra bilhandlare? Vi ger dig gott om tid. Försäljningspriset som vi erbjuder är giltigt i 10 dagar.

Om du bestämt dig för att sälja bilen? Då bokar vi tillsammans in ett försäljninsmöte. Vill du byta in bilen eller köpa en begagnad eller ny bil? European Auto Commerce erbjuder personlig hjälp med att välja och köpa en ny eller begagnad bil.

Att värdera bilen hos oss är gratis och utan förpliktelser. Det är kostnadsfritt, även om du väljer att inte sälja bilen via oss.

Vanliga frågor från kunder

Tack vare våra kunskaper och erfarenhet kan vi baserat på underhållshistoriken göra en bra bedömning av bilen. Vi säljer inga bilar som har tveksamheter kring underhållshistoriken eller bilens skick. Eftersom du får minst 1 års garanti och bilen är besiktigad för ett år tillkommer inga oväntade kostnader.

Vi levererar bara bilar där vi kontrollerat vägmätarinställningen. Kontrollen äger rum på olika sätt, bland annat via underhållshistoriken och olika underhållsfaktorer.

Vi erbjuder hjälp med att köpa en begagnad eller ny bil i alla prisklasser från 8 000 euro och uppåt. Det gäller också om du vill köpa en importbil! Vi söker i Sverige och hela Europa efter bilen som uppfyller dina önskemål för det rätta priset. Du får ett erbjudande utan förpliktelser som du kan jämföra med andra erbjudanden på marknaden. Denna tjänst är gratis och utan förpliktelser.